Despre noi

Te-ai intrebat vreodata ce este in spatele unui photoshooting? Ce presupune machiajul, pregatirea luminilor potrivite, decorul ideal astfel incat sa fie totul adaptat pe nevoile si pe povestea ta? UCA Studio iti oferia un making-of, sa-l denumim asa, si pe baza acestuia iti vei construi o imagine clara despre ce inseamna sa faci un shooting cu dragoste.

 

UCA Studio se axeaza pe fotografia de cuplu, de sarcina, de nou-nascut, si in general, o poti denumi si asa: pe fotografia plina de iubire. Fiecare cuplu are o poveste (Dorin si Iulia “Ne-am cunoscut online. Ea era <Bomboana Cubaneza>. La inceput am glumit si am tachinat-o mult pe baza nick-name-ului, dar acum, cand vedem bomboane cubaneze, e ca si cum ar fi brandul nostru personal”). Noi transpunem acea poveste in realitate. Se ia o bucata decor cu tenta “online”, un bol cu bomboane cubaneze si doi indragostiti frumosi. Nu-i asa ca atunci cand esti in povestea ta, te relaxezi? Si noua ne plac chipurile zambitoare, grimasele spontane, giumbuslucurile care “dau bine” in poze. Si la final, iti va placea si tie, pentru ca in acele poze o sa va regasiti asa cum va stiti: impreuna, naturali si iubindu-va!

 

Echipa noastra face tot posibilul sa te aduca in starea ta naturala, pentru ca prima conditie cand intri in UCA Studio este sa te simti ca acasa (o sa-ti dai seama ca nu e greu deloc). Vei avea parte de cei mai buni specialisti de make-up, hair styling si fotografii vor aborda cele mai interesante unghiuri care vor pune in valoare ideea si conceptul shootingului.

 

Mihaela si Vlad “L-am conceput pe Ioan in luna de miere.” Soare, nisip, un sezlong si muuuulta relaxare! Noi la asta ne gandim! Imagineaza-ti decorul din spatele tau (oceanul si nisipul auriu), voi doi stati intinsi pe sezlong, imbratisati, cu ochelarii de soare la ochi, un cocktail si fara nicio grija. Un bebe mic doarme intr-un cos, langa voi, la umbra unui palmier. UCA Studio transpune in realitate povestea ta!

 

Vino si tu si impartaseste-ne ce iti este drag, iar noi iti oferim un set de imagini pe care nu le vei uita niciodata! Nu ai cum!

 

Intra in sectiunea noastra de oferte si afla ce ti se potriveste mai bine!

Certificare L’Oreal


Tag-cloud

Contact rapid

[contact-form-7 id="4" title="Contact rapid"]